Dégage zoekt deelauto’s

Dégage zoekt deelauto’s

Dégage heeft nood aan meer deelauto’s in Gent en Antwerpen want de vraag naar autodelen binnen Dégage is te groot geworden. Anders dan bv. cambio koopt de vzw niet zelf auto’s aan maar zijn onze auto’s particulier bezit.

We sporen vooral eigenaars aan om hun auto te delen want de straten staan nog vol. Door je auto te delen rij je goedkoper met je eigen wagen. Je kan je eigen regels opleggen en bepalen wanneer je deelt. Door te delen via Dégage is alles goed geregeld. Ontdek hier de voordelen van je eigen wagen delen.

Daarnaast vragen we ook onze huidige leden om te overwegen een auto in te brengen in onze vloot. Want we zijn een ledenorganisatie van eigenaars en gebruikers die voorziet in haar eigen deelaanbod. Dégage is er voor én door haar leden. Door als lid een auto in te brengen in Dégage, voorzie je je buurt van meer deelmobiliteit zodat daar minder auto’s nodig zijn.

Leuke incentive: om elektrisch rijden te stimuleren, voorziet Dégage een voorschotregeling om de aankoop van een e-auto laagdrempeliger te maken! Ontdek hier de voordelen van deze voorfinanciering.